Політична реклама

Синютка представив план дій на посаді голови Львівської ОТГ

2040 0
Він також анонсував проведення аудиту ремонтних робіт і будівництва доріг у місті.

Львів буде містом, в якому хочеться жити.Про це заявив народний депутат та кандидат на голову Львівської ОТГ Олег Синютка під час зустрічі з львів’янами, у присутності п’ятого президента України Петра Порошенка.

Олег Синютка представив план конкретних дій, який він разом з командою буде реалізувати, щоб забезпечити розвиток Львова і комфорт для його мешканців.

«Перше, що ми зробимо – накладемо мораторій на хаотичну забудову нових багатоповерхівок. За цей час ми розробимо новий Генеральний план Львова, тут більше не буде безглуздої забудови, кожен знатиме де, що і як буде будуватися і, які функції виконуватимуть окремі території»,- розпочав свій виступ Синютка.

Він також анонсував проведення аудиту ремонтних робіт і будівництва доріг у місті, щоб виявити де, хто і скільки вкрав грошей з бюджету.

«Третя річ – безглузді запозичення, які вводять в кабалу не тільки львів’ян, а й завтрашній день Львова. Чинна міська влада загнала місто в борги до межі, намагаючись в кредит фінансувати свої обіцянки і поточне життя міста. Але це дорога в нікуди, бо вже сьогодні навантаження на кожного львів’янина – від найменшого до найстаршого – це близько 10 тисяч гривень. Ми припинимо життя міста в кредит»,- сказав Синютка та наголосив, що до управління містом має повернутися господарність.

Черговий крок, це розв’язання проблеми транспортного колапсу. У Синютки є чіткий план з 10 пунктів.

Зокрема, це нові трамвайні маршрути:

  • вул.Шевченка-Рясне-2,
  • вул. Личаківська-Пасічна,
  • вул. Замарстинівська-Лінкольна-Галицьке Перехрестя.

Будівництво Північної об’їзної міста та розширення наявних частин об’їзної та нових доріг у межах міста:

  • від кільця Наукова-Кульпарківська до вул. Любінська та Ряшівська;
  • від просп. Червоної Калини до вул. Вернадського та продовження до вул. Княгині Ольги;
  • з’єднання вул. Пасічної з дорогою на Винники, щоб оминути перехрестя вул. Пасічна та Личаківська;
  • дорога з Рясне до Левандівки і з’єднання з вул. Городоцькою та Ряшівською;
  • продовження Проспекту Чорновола до північної об’їзної, щоб вирішити проблему мікрорайону Малоголосківська;
  • - реорганізація дорожнього руху на проблемних перехрестях.

«Соціологічні опитування та досвід спілкування з тисячами виборців у рамках кампанії «Від двору до двору» дозволяють мені впевнено сказати: у Львові та Львівщині «Європейська Солідарність» йде на вибори, щоб перемагати!

І саме «Європейська Солідарність», разом з іншими патріотичними та проєвропейськими силами, будемо формувати більшість в обласній і районних радах, а також радах об’єднаних територіальних громад, зокрема в раді Львівської ОТГ. І ми виграємо вибори на посаду Львівського міського голови. Ми готові взяти відповідальність за керування містом і областю. Так як показали, зокрема, в 2014-2019 роках»,запевнив Синютка та закликав львів’ян зберігати рекомендації лікарів, зважаючи на коронавірус, але прийти на виборчі дільниці.

«Львів у якому хочеться жити! Таким я бачу наше місто вже завтра», – наголосив він.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!