Ситуація на дорогах Львова: ДТП на перехресті Стрийська - Луганська. Оновлено

1781 0
Сьогодні, 16 вересня, станом на 9:14 трапилася ДТП на перехресті вул. Стрийська - Луганська. Рух на цій ділянці ускладнений. Станом на 8:57 трапилася ДТП на вул. Городоцькій біля Левандівського мосту. Через це рух транспорту на цій ділянці ускладнений. За інформацією радіо "Львівська хвиля", затор також утворився на вул. Виговського від ринку "Південний" до вул. Кульпарківської.
Фото: Facebook

Фото: Facebook

Сьогодні розпочинається поточний ремонт дорожнього покриття на вул. Митрополита Андрея. У зв’язку з цим, сьогодні з 8:00 до 23:00 вул. Митрополита Андрея буде закрита для руху транспорту.

Також нагадуємо, що, за інформацією прес-служби Львівської міськради, проїзд по вул. Кульпарківська - Наукова наразі перекритий. Там будують другу частину дорожнього кільця. 

За даними Яндекс.Заторів, станом на 8:20 важко проїхати на вул. Вітовського, Франка та наділянці Личаківська - Пасічна.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!