Ситуація на дорогах: на площі Ринок можливі перекриття руху

1451 1
У міській раді відзначатимуть 28-річницю підняття на Ратуші державного прапора.
фото: www.gazeta-misto.te.ua

фото: www.gazeta-misto.te.ua

Як повідомили у Львівській міській раді, в 11:00 розпочнеться урочисте засідання депутатів ЛМР першого-сьомого скликань  з нагоди 28-ї річниці підняття державного прапора над будівлею Львівської міської ради.

Після закінчення зборів, приблизно о 12:30 депутати знову піднімуть державний стяг на вежі ратуші. З огляду на церемонію з 12:25 до 12:50 можливе ситуативне припинення руху транспорту на площі Ринок.

Львів’янам, які в цей час планують користуватися трамваями №№ 1, 2 та 9 слід врахувати цю інформацію, щоби обрати максимально зручний варіант подорожі.


Читайте також:
6 Квітня, 2018 10:24
Олег Карелін Маленький прапор розміром 1.5х0.7 м., який щорічно 3 квітня з великою помпою вносять в сесійний зал Львівсьої міської Ради над Львовом ніколи не майорів. 3 квітня 1990 р. Львівський КЗНСУ силовим тиском підняв над Львовом синьо-жовтий Державний Прапор України розміром 3х6 м.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!