На найбільшому в Європі музичному фестивалі виступить гурт з України

2519 0
Цьогоріч в Угорщині, на Sziget 2016 Україну представлятиме інді-рок гурт Brunettes Shoot Blondes. Вони заспівають на одній сцені з виконавцями зі світовим ім’ям.
фото: varosh.com.ua

фото: varosh.com.ua

Зокрема, серед учасників Sziget цього року Muse, The Last Shadow Puppets, The Lumineers, Róisín Murphy, David Guetta, Bastile, Bullet For MyValentine, The Neighbourhood, Bring Me The Horizon, Block Party, Sum 41, MØ і Naughty Boy.

Український гурт Brunettes Shoot Blondes за правом називають музичною інтернет-сенсацією країни. Їх дебютний відеокліп «Knock Knock» зібрав 8 мільйонів переглядів і визнання світових медіа, включаючи Billboard, Rolling Stone, Mashable, The Daily Mirror і USA Today.

Креативне відео стало інтернет-сенсацією і одержало премію в номінації «Краща концепція» від Berlin Music Video Awards 2015. Минулого року відбувся реліз міні- альбомуBrunettes Shoot Blondes «Bittersweet», а з новою піснею «Every Morning» гурт вийшов до фіналу національного відбору пісенного конкурсу «Євробачення»..

Проте, гурти, які прагнуть стати частиною фестивалю ще можуть подавати заявки на виступ на акустичному майданчику Sziget Campfire. Саме на цьому майданчику минуло річ виступило три українських гурти.

Для тих, ті, хто прагнуть потрапити на сам фестиваль ще мають можливість купити квитки за знижкою. Вони доступні до 5 травня.

 Sziget 2016 відбудеться 10-17 серпня в столиці Угорщини – Будапешті.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!