Танцівники з Львівщини вибороли 3 титули чемпіонів світу у Нідерландах

1849 0
У їхній категорії було близько 50 учасників з різних країн світу.
фото ірини марюк

фото ірини марюк

Давид Комарницький та Ангеліна Черковська з Львівщини вибороли три титули Чемпіонів світу в Нідерландах. Йдеться про категорії: WDC Open World Juniors under 14 Ballroom, WDC Open World Juniors under 14 Latin та WDC Open World Juniors under 16 Ballroom. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомила тренерка Ірина Марюк із Клубу спортивного бального танцю «Пролісок». 

Вона каже, що Давид з Ангеліною захворіли перед чемпіонатом, обидвоє мали високу температуру, але не здалися та показали себе справжніми спортсменами.

Читайте також: Якою буде перша секція фігурного катання у Львові

«Я пишаюсь вамис. діти! Ви дійсно є прикладом для всіх, як треба долати всі перешкоди і йти до перемоги… Усі наші перемоги ми присвячуємо нашій Україні,  нашим хлопцям, які обороняють нас вдень і вночі, завдяки вам, хоч і в складних умовах, але ми можемо тренуватись, перемагати і показувати всьому світу, що ми — найсильніша нація!», — каже вона.

Так, вони стали абсолютними чемпіонами світу у двох програмах до 14 років та чемпіонами світу у Єропейській програмі в старшій віковій категорії до 16 років. У їхній категорії було близько 50 учасників з різних країн світу.

Ольга Коваль

________________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!