Телефонна розсилка, у якій українців закликають ділитися історіями війни, – не фейк

1136 0
Ніякої загрози для персональних даних немає.
Фото: Unsplash

Фото: Unsplash

Злочини, які скоюють російські загарбники в Україні, жахають увесь цивілізований світ, а мільйони українців стали свідками цинічної війни Росії у самому центрі Європи. Для того, аби кожен міг поділитися своєю історією, Міністерство культури та інформаційної політики запустило платформу #МояВійна за посиланням. https://mywar.mkip.gov.ua.

Українці вже почали отримувати sms-повідомленя із запрошенням долучитися до проєкту, проте дехто сприйняв ці повідомлення з пересторогою. У Держспецзв'язку запевнили, це не спам і не фейк. Ніякої загрози для персональних даних немає.

Читайте також: Хакери Аnonymous зламали базу даних центробанку Росії та сайти французьких компаній

Так, на сайті кожен свідок цієї жорстокої війни може розповісти свою історію, викласти реальні факти та особисті переживання, додати фото і відео.

Нагадаємо, що напередодні урядова команда реагування на комп’ютерні надзвичайні події України CERT-UA, яка працює при Держспецзв’язку, попереджала про масове розповсюдження серед громадян України та вітчизняних організацій електронних листів з темою «Нова програма для запису в журнал». Детальніше читайте тут.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!