На правах реклами

Територія комфорту. Як відбувається будівництво ЖК Avalon Zelena Street. Фото

2803 0
Власники квартир житлового комплексу Avalon Zelena Street отримали унікальну можливість побачити на власні очі, як саме відбувається будівництво багатоповерхівок, та обговорити плановане облаштування території комплексу.

«День відкритих дверей» провели на Зеленій, 204, де будують Avalon Zelena Street. Як розповів керівник проекту Сергій Ковальов, такі зустрічі є продовженням політики відкритого спілкування з власниками майбутніх квартир.

«Такі зустрічі з клієнтами ми плануємо та проводимо на регулярній основі. Щоразу цікаво спостерігати за емоціями на обличчях відвідувачів, котрі з нетерпінням чекають на завершення будівництва, аби почати втілювати дизайнерські ідеї у власних квартирах», — говорить Сергій Ковальов.

Як розповіли в компанії, будівництво вони розглядають не просто як зведення чергового будинку, а як створення повноцінної території комфорту. Тому важливим є саме такі зустрічі, коли майбутні власники квартир отримують можливість спілкуватися, обмінюватися ідеями щодо облаштування як власних квартир, так і благоустрою громадських зон житлового комплексу. Додатково для клієнтів приготували подарунки з нагоди свят.

Що вже збудували

За рік будівництва у першій черзі — першій та другій секціях житлового комплексу — уже завершили монтаж алюмінієвих конструкцій у комерційних приміщеннях та гідроізоляцію на балконах. Також проклали мережі води та каналізації до квартир, а прокладання газових комунікацій ще триває. Завершується прокладання мереж водопостачання і водовідведення, розпочали влаштування вентиляції та пожежного захисту в паркінгу.

У другій черзі будівництва поклали цеглу та закінчили підготовчі роботи перед встановленням вікон у третій секції. У четвертій секції кладуть цеглу на рівні 5-7 поверхів. У квартирах третьої черги у 5 секції залили моноліт на рівні 5-го поверху, а у 6-ій секції вирили котлован та залили підбетонну основу.

У 8-ій секції четвертої черги розпочали монолітні роботи на 9-му поверсі і кладуть цеглу на рівні 2-4 поверхів. Крім того, уже майже добудували оновлену трансформаторну підстанцію житлового комплексу.

Комфортні інновації

Клієнтів Avalon Inc. приємно вразило, що інновації стосуються не тільки будівництва, але й облаштування території — навіть у тому, що стосується утилізації сміття. Переповнені сміттєві контейнери з надокучливим запахом та неестетичним виглядом відійдуть у минуле — для ЖК Avalon Zelena Street закупили підземні системи. Видимими на поверхні будуть лише приймачі сміття. Відразу тут передбачили і сортування сміття — система має окремі резервуари для змішаних, органічних відходів, пластику та скла.

Нові пропозиції

18 грудня  стартували продажі квартир у 7-ій секції ЖК Avalon Zelena Street, у якій вже облаштували плити перекриття 8-го поверху. Про деталі планування та умови придбання — на сайті компанії та у консультаційних центрах за адресами:

  • вул. Зелена, 204
  • просп. Червоної Калини, 60
  • просп. Чорновола, 16а (6 секція ЖК AVALON)


Телефон: 0 800 500 055

Сайт: avalon-inc.com.ua

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!