Поліція назвала попередній мотив убивства 19-річної дівчини у Львові

14410 0
Хлопець пояснив, що його спровокували ревнощі.
Фото: Поліції Львівщини

Фото: Поліції Львівщини

19-річний хлопець із Житомирщини, якого затримали за підозрою у вбивстві 19-річної студентки у Львові, попередньо зізнався, що діяв на підгрунті ревності. Про це розповів керівник Львівського районного управління поліції підполковник Павло Гарасим.

Читайте також: Розголос – шанс до покарання насилля. Історія 12-річного хлопчика у Львові

За його словами, дівчина з хлопцем зустрічалися близько двох років. Квартиру на вулиці Личаківській вони винаймали добу, а тоді продовжили оренду ще на добу. Алкоголю не вживали. 

Як пояснив затриманий поліції, він приревнував дівчину, конфлікт виник на підгрунті ревнощів і на побутовому рівні, а далі йому важко пояснити, чому він так вчинив.

Правоохоронці попередньо виявили близько 9-ти ножових поранень в області грудної клітки дівчини.

Підозрюваний із місця події утік. За словами Павла Гарасима, хлопець знав, що біля дверей є камера, тож тікав через вікно. Поліція розшукала його за кілька годин і затримала за підозрою в умисному вбивстві.

Хлопець, за даними поліції, закінчив коледж, комп’ютерні технології, займався програмуванням, але ніде не був працевлаштований.

Наразі поліція встановлює всі обставини інциденту. Якщо вину хлопця доведуть, то йому загрожує до 15-ти років в'язниці.

Читайте також: Справу «благодійника», якого підозрюють у розбещенні дівчаток, передали до суду

Нагадаємо, що вчора, 30 березня, матір 19-річної дівчини, родом із Дніпропетровщини, яка вчилася у Львові, повідомила поліцію, що донька не виходить на зв'язок понад добу. Поліція почала пошукові дії, близько 20.30 год до них надійшло повідомлення, що в орендованій квартирі на Личаківській власниця виявила мертву дівчину з ознаками насильницької смерті. Правоохоронці почали встановлювати особу загиблої. Нею виявилася зникла напередодні Дарія Косенок.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!