Найбільша бізнес-подія року: у Львові проведуть Весняний діловий форум. Відео

2605 0
19 та 20 квітня у Львові пройде 7-ий Весняний діловий форум, де провідні експерти обговорять стан та перспективи розвитку економіки України. Організатор форуму - юридична компанія Ейч.Ді.Партнерз.

Весняний діловий форум – подія, яка збирає все вищий рівень доповідачів і створює експертне середовище для обговорення важливих економічни питань для розвитку України. Під час Форуму виступатимуть заступник міністра інфраструктури, голова Асоціації банків України та інші експерти, які зможуть дати відповіді на конкретні питання власників бізнесу. 

За словами організатора Форуму Володимира Глащенкова, зараз в українській економіці – складно, ми переживаємо виклики, бізнесу важко заробляти та планувати, а місту потрібно розуміти надходження в бюджет. Форум об’єднав велику кількість бізнесменів, які хочуть отримувати відповіді від перших джерел, від тих, хто задає тенденції в економіці України, саме вони будуть присутні на Форумі. Багато уваги буде приділено інфраструктурі, адже це важливо для розвитку бізнесу.

Серед учасників Форуму будуть також власники компаній, які зможуть поділитись конкретним досвідом. Організатори Форуму анонсують, зокрема, виступ В’ячислава Бурди, власника мережі дитячих магазинів «Антошка», який буде говорити про сімейні цінності в бізнесі, про передачу повноважень до нащадків. Своїм успішним досвідом поділяться також Ростислав Вовк, засновник львівської компанії «Кормотех», що є лідером ринку харчування для тварин та успішно експортує свій товар в майже 20 країн світу та Ростислав Кисіль, власник компанії «Міст Експрес», яка працює в 20 країнах світу.

Ростислав Кисіль розповідає, що 28 років назад розпочали свій бізнес в Канаді, і зараз цей досвід переносять в Україну.  «Львівщина має унікальне розміщення, і потрібно цим користуватись. Важливо використати Львів як потужний логістичний хаб, який стане основою для логістики, складів, які далі заходитимуть в Україну. Серед важливих пріоритетів –  розвивати інфаструктуру, тобто дороги, залізничні вузли. Всі привокзальні площі повинні стати хабом для перевалки туристів, куди повинні приходити швидкісні поїзди, і далі якраз ці туристи повинні рухатись в Україну з позитивними враженнями. Також пріоритетними є великі склади,  які однозначно повинні бути на території Львівщини та прикордонних територіях. Чекаю від Форуму саме таких людей, які зацікавлені в розвитку інфраструктури, конкретних ділових угод та зустрічей», – додає Ростислав Кисіль.

Також під час Весняного ділового форуму буде відбуватись підписання угоди щодо інституалізації одного із кластерів, де будуть об’єднані дослідницькі, технологічні інституції. "Зараз триває активна підготовка, щоб всі інституції погодились", привідкрив завісу цього відкриття заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко.

Весняний діловий форум запрошує дорослий бізнес, який хоче отримати конкретні відповіді, що відбувається в економічній сфері, від людей, які в Україні є одними з найкращих в розумінні економічних аспектів. Детальніше – дивіться у сюжеті:

Цього року Весняний діловий форум пройде в новій локації – комплексі "Park. Art of Rest", що знаходиться на вул. Вітовського, 43 А (на початку Парку культури імені Богдана Хмельницького). 

Детальнішу програму та всіх ключових спікерів можна переглянути за посиланням.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!