Топ-10 подарунків на Миколая, які можна купити в останній момент

137388 0
Так багато треба встигнути до свят, але робота чи навчання забирають стільки часу! А так хочеться зробити близьким чи коханим не просто приємний, але й корисний подарунок. Tvoemisto.tv склало для вас підбірку тих речей, пошук яких у Львові не забере багато часу, а святковий настрій вам і вашим дорогим людям вони точно забезпечать!

1. Незвичні солодощі

Які свята без солодощів? Це – улюблений подарунок ще з дитинства! А у Львові очі розбігаються від вибору солодощів. Тут можна вибрати щось на різні смаки: карамель та пряники ручної роботи, незвичне печиво, шоколадні цукерки та фігурки або ж просто бруски чорного, білого чи молочного шоколаду для особливих гурманів.

2. Етноподарунок

Без перебільшень, трендом цього року в Україні (і не тільки) є одяг та аксесуари з тризубами чи вишивкою. Вибір справді дуже широкий та великий: футболки, светрики, бейсболи та шапки – патріотичні і гарні, а ще – дуже доцільні як подарунок саме зараз. Адже світшотом з написом «Слава Україні» ви не лише зігрієте близьку людину, а ще й український бойовий дух підтримаєте. Та й замовити багато таких речей можна прямо «на сьогодні», в тому числі, доставкою велокур’єра.

3. Чашка

Але не просто чашка, а особлива річ! З вашим фото, чи з фото, де ви разом, або з чим завгодно, що матиме особливе значення. Замовити швидке нанесення можна практично у будь-якому фотосалоні. А ще можна подарувати чашку в «светрику» чи термогорнятко. Вони зігріватимуть не лише теплим запашним напоєм, але й спогадами про того, хто цю річ подарував.

4. Аксесуари для гаджетів та паперів

Новий бампер на смартфон, зворушливий чохол, цікавий холдер для навушників чи кейс для грошей і документів – це стильно і корисно. Адже ви не хочете, щоб ваші близькі півгодини розплутували навушники, нашвидкоруч запаковані вранці до сумки, чи по кишенях шукали авіаквитки перед посадкою на літак чи потяг :)

5. Книга

Завжди доцільний подарунок. Хороші книги відкривають нам стільки прекрасного, що їх просто не можна не дарувати! А обрати хороші книги вам допоможуть підбірка книг-антидепресантів від Tvoemisto.tv для дорослих та рейтинг кращих дитячих книг в Україні 2014 року.

6. Абонемент у спортзал чи басейн

Спорт і здоровий спосіб життя ніколи не будуть зайвими. Часто ми відкладаємо похід на йогу чи в тренажерний зал «до кращого дня», а от подарований абонемент якраз допоможе пришвидшити настання такого дня!

7. Аксесуари для подорожей в авто

Взимку люди багато подорожують, в тому числі у власному авто: до родичів на свята, на різдвяні ярмарки до Європи чи в гори на лижі/сноуборд. Аби дорога минала приємніше, згодяться масажери для сидіння, подушечки «під шию», ті ж таки термогорнята та багато інших приємних дрібничок.

8. Настільні ігри

Просто незамінна річ, яка сприятиме цікавому проведенню часу з друзями. Адже це справді гарно – у приємній компанії грати в покер чи «Монополію» довгими зимовими вечорами.

9. Кава-чай на 12 місяців

Такий запашний і оригінальний подарунок підійде не лише гурманам. Зберіть власноруч набір для близької людини – на кожен місяць наступного року – інший сорт кави або ж чаю. Запакуйте у красиву скриньку – і море приємних моментів у прийдешньому році забезпечені!

10. Освіта/саморозвиток

Ми відкладаємо не лише походи у спортзал, але й саморозвиток, – на потім. Якось почнемо покращувати свій рівень англійської, якось почнемо вчитись готувати, якось підемо на курси ІТ тощо. Тож сертифікат на цікаві курси змусить його нового власника рухатися вперед до самовдосконалення і почати цю хорошу справу вже й негайно!


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!