ТОП-3 ресурсів для ведення онлайн-щоденника

14857 1
Психологи стверджують, що, регулярно записуючи власні переживання, ми розкладаємо їх по поличках і таким чином можемо цілком побачити картину свого життя: ось тут варто підправити, а ось тут добре вийшло. Щоб щоденник приносив практичну користь, вести його треба регулярно. У сьогоднішньому ритмі на допомогу приходять спеціальні програми для смартфона, адже він завжди під рукою.
фото: 5min.by

фото: 5min.by

Grid Diary ‑ чудовий помічник для тих, хто хоче постійно конспектувати свої дії, але не знає з чого почати. Сервіс з мінімальним дизайном приємний і простий у використанні: налаштування можна зробити під себе, вибравши щоденні запитання, приміром «Що сьогодні вас зробило щасливим?» або «Опишіть найбільшу помилку свого життя». І ще близько сотні інших запитань з різних сфер життя, включаючи роботу, здоров’я, особисте життя. Якщо вам не подобається, що і коли запитує у вас онлайн-помічник, ви можете замінити запитання на свої: від «Бути чи не бути?» до «Хто твій татко?». Додаток дозволяє проводити пошук записами, зберігати їх в iCloud, а також вивантажувати у форматі PDF.

Day One точно стане у нагоді, якщо вам подобається вести життєпис у блокноті. Простий і симпатичний блокнот відразу отримав широке визнання та увійшов до списку найкращих додатків для iOS та Mac. З Day One розбереться навіть ваша бабуся: він інтуїтивно зрозумілий, з налаштуванням проблем не буде ‑ все зроблено для того, щоб ви сконцентрувалися на своїх відчуттях, а не на технічних моментах. Програма працює на всіх пристроях від Apple, синхронізуючись через iCloud. На відміну від паперового блокнота, який не можна запаролити, Day One дозволить вам утаємничити свої відверті записи. Також можна заносити помітки в обране, додавати геотеги, завантажувати їх у форматі PDF.

Сервіс Path припаде до душі тим, хто в юності любив зачитували уривки зі щоденника своїм друзям. Це не стільки онлайн-щоденник у чистому вигляді, скільки затишна соціальна мережа «для своїх». Ваші роздуми, висновки, нариси віршів або цитати зможуть читати лише найближчі, і в тому випадку, якщо ви їм це дозволите. Сервіс позиціонується як «домашня» мережа, де ви обмінюєтеся інформацією тільки з близькими людьми. Адже тільки взаємна «дружба» з іншими учасниками дасть вам можливість читати один одного. У середньому користувач Path має від 10 до 20 контактів. Скільком людям ви готові довірити найпотаємніше вирішувати вам, але пам’ятайте, що інформація, яка потрапила в Інтернет (хай і під паролем), може у будь-який момент стати загальним надбанням.

За інформацією cultprostir.ua.

 


Читайте також:
29 Червня, 2016 13:45
Наталя Я віддаю перевагу паперовим щоденникам. Допомагає щодня слідкувати за використанням свого часу, планувати дні й тижні, а також добре тренує пам'ять. Я користуюся Щоденниками успіху. Це українська розробка, теми є різні, наприклад, фінансова грамотність, тайм-менеджмент, батьківство та інші. В кожному щоденнику є різні завдання і вправи на щодень, які допомагають вийти на новий рівень ефективності.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!