ТОП-5 навичок, які знадобляться українцям у 2020 році. Інфографіка

9429 0
Крос-культурна компетентність, обчислювальне мислення, знання нових медіа, крос-дисциплінарні знання та віртуальна колаборація – ось навички майбутнього, які будуть затребуваними на ринку праці у 2020 році.
Фото: businessnewsdaily.com, firstcommercebk.com, betanews.com

Фото: businessnewsdaily.com, firstcommercebk.com, betanews.com

Фахівці «Майкрософт Україна» радять розвивати комунікативні здібності, творчість та інноваційність, критичне мислення – саме це, на їхню думку, стане значною конкурентною перевагою при оволодінні професіями майбутнього.

Читайте також: 10 професійних навичок, якими має оволодіти людина до 2020 року

Також одна із важливих порад для молоді – намагатись опанувати якомога більше навичок, які не оцінюються навчальною програмою, але є фундаментальними для кожної професії. Це переважно комунікативні та управлінські вміння: наприклад, встановлення відносин, робота в команді, слухання і розуміння співрозмовника, проведення переговорів, навички переконання, ораторське мистецтво, проведення презентацій, ведення дискусій, вирішення проблем тощо.

За матеріалами Microsoft Daily, Watcher


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!