Топ-5 пізнавальних книг для дітей на Форумі видавців у Львові

5989 0
Форум видавців, який відбудеться 13-17-го вересня, привідкрив завісу цікавинок, які готує для дітей та їхніх батьків, та опублікував першу п’ятірку пізнавальних новинок.
фото: theinsider.ua

фото: theinsider.ua

Дженні Брум. Анімаліум (“Видавництво Старого Лева”)

Ласкаво просимо до «Анімаліума»! Двері цього музею відчинено двадцять чотири години на добу сім днів на тиждень. Тут зібрано вражаючу колекцію з понад 160 тварин, яку буде цікаво розглянути відвідувачам різного віку. Дізнайтесь, як еволюціонували тварини, зазирніть до препараційних лабораторій та відкрийте для себе різноманіття природних середовищ планети Земля. Завітайте до «Анімаліума» та пізнавайте красу і розкіш тваринного царства. Для дітей від 6 років.

Діанна Гуттс Астон. Гніздо галасливе (видавництво “Навчальна книга – Богдан”)

Чудовий творчий дует Діанни Гуттс Астон та Сильвії Лонґ дарує нам захоплюючу мандрівку у фантастичний світ гнізд. Перед читачем у всій своїй красі постане неймовірне розмаїття гнізд — від малесенького гніздечка колібрі-бджілки до громіздких веж темного великонога. Оригінальний дизайн, доступні пізнавальні тексти та яскраві натуралістичні ілюстрації неодмінно знайдуть відгук у розумі й серці дитини. І немає жодного значення, де вона вперше розгорне цю арт-енциклопедію: у школі чи вдома, у сімейному колі.

Володимир Верховень. Абетка для малят про звірів та звірят (видавництво “Vivat”)

«Абетка для малят про звірів та звірят» — чудова книжка, яка допоможе зробити вивчення алфавіту й цифр веселим та цікавим. А яскраві ілюстрації не залишать байдужими жодного читача! Для дошкільного віку.

Іванець Людмила. Книга-тренажер. Правила етикету (видавництво “Українська літературна агенція”)

Серія «Книга-тренажер» допоможе малюкам опанувати навички лічби, додавання й віднімання в межах 10, засвоїти базові правила дорожнього руху та етикету, навчитися орієнтуватися в часі, користуватися годинником і календарем. Цікаві завдання дозволять закріпити здобуті знання, а гра з рухомими кругами сприятиме розвитку не лише уваги, уяви та логічного мислення, а й дрібної моторики. Для дошкільного віку.

Ларрі Гонік. Всесвітня історія. Від Великого вибуху до походів Александра Македонського (том 1) (видавництво “Рідна мова”)

Історія людства в оригінальному потрактуванні Ларрі Ґоніка не має собі рівних. Починаючи з теорії Великого вибуху й «еволюції всього», книжка охоплює понад три мільярди років — від виникнення клітинних форм життя й наступних епох викопної флори та фауни, включаючи царство динозаврів, й аж до появи перших гомінідів. Завдяки вдало поданій інформації можна легко скласти уявлення про високорозвинені давні цивілізації — шумерів, хетів, ассирійців і євреїв. Легко й дотепно художник змальовує життя правителів, воїнів і рабів — усі вони зробили свій внесок у становлення західної цивілізації. Для середнього шкільного віку.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!