Топ-5 ресурсів для вивчення англійської мови з допомогою іноземців

23857 0
Все більше людей сьогодні прагнуть оволодіти мовами міжнародного спілкування. Без сумніву, найкраще вивчати їх за допомогою носіїв мови. В Україні є чимало курсів від так званих native speakers, які навчають англійської швидко і ефективно. Але навіщо витрачати гроші та кудись їздити, якщо вивчити іноземну можна і вдома?Ми зібрали підбірку інтернет-ресурсів, на яких носії мови готові зробити з вас поліглотів.

Livemocha

На цьому ресурсі ви можете вільно спілкуватися з носіями мови, а також виконувати завдання, які ці ж носії мови і перевірятимуть. Ясна річ, безкоштовно, але в знак подяки користувач зобов’язується у зворотному порядку навчати партнера своєї рідної мови і відповідно перевіряти його вправи. Найважливіше завдання – знайти іноземця, який би хотів вивчати українську. 

Основна частина сайту – безкоштовна, але є система жетонів, за які учень може індивідуально позайматися з носієм мови, якого ж сам і вибере. Крім того, за $9,99 можна придбати на місяць «золотий ключ», що дозволить вам користуватися усіма матеріалами, які є на ресурсі.
 
Ресурс є великою онлайн-спльнотою, що налічує понад 40 млн читачів. Його засновники вирішили створити альтернативу нудному традиційному способу вивчення іноземної. Сайт пропонує можливість вчитися мови у її носіїв абсолютно безкоштовно. Втім є і преміум-послуги вартістю 4,5 євро на місяць, що відкривають доступ до відеоуроків та мовних тестів, а також дають можливість отримати сертифікат про проходження мовних курсів. В базі інтернет-ресурсу налічується 12 мовних варіантів, але українського поки що немає. Можливо, хтось з наших читачів виявить бажання збагатити сайт україномовним розділом.
 
Lang-8                                                                                                                                                                     На цьому ресурсі користувачі пишуть тексти мовою, яку вивчають. Ці тексти перевірять носії мови і вносять свої правки. Сайт стане в пригоді тим, хто, наприклад, укладає супровідний лист іноземному роботодавцю і не хоче допускати граматичних помилок. В свою чергу ви теж можете перевіряти тексти. Для цього при реєстрації потрібно вказати, якими мовами ви компетентно володієте.
 
На цьому ресурсі користувачі вчать один одного своєї рідної мови у групових чатах. За додаткову плату – від $6 до $24 – можна собі підшукати ідеального друга для листування. Щоб його знайти, потрібно у форму пошуку описати, якими якостями він повинен володіти – його рідна мова, з якої він країни, якого він віку і яку мову вивчає. Програма підбере кандидатів, а вам доведеться лиш вибрати найоптимальнішого.
На сайті зареєстровано понад мільйон користувачів. Тут можна за допомогою голосового або текстового чату вивчати будь-яку зі 115 мов. 
 
Сервіс схожий на Mylanguageexchange. Тут теж є чат, в якому можна спілкуватися з іноземцями. Правда, лише англійською. Чат доступний в голосовому і текстовому режимах і перервати його можна в будь-який момент. Співрозмовників можна шукати як випадковим чином, так і за інтересами. 
 
За матеріалами Ain.ua
 
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!