Трамвай №2 відновив маршрут до Пасічної. Фото

9282 0
Трамвай не курсував до розворотного кільця на Личаківській понад півтора роки
Фото: Христина Процак / Facebook

Фото: Христина Процак / Facebook

У Львові повністю відкрили для проїзду трамвайну колію, тож трамвай №2 відтепер курсує до розворотного кільця на Пасічній. Раніше колію планували відкрити з першого вересня.

Читайте також: Історія ремонту вулиці Личаківської у датах і цифрах. Візуалізація

На відремонтований маршрут вийшли 12 трамвайних вагонів, позаяк до ремонту тут курсувало 9 трамваїв. Крім цього, до ремонту по Личаківській курсував трамвай №10 (вул. Пасічна – Залізничний вокзал), однак поки що не відомо, чи його повернуть на маршрут.

Додамо, напередодні ЛКП «Львівелектротранс» тестував різні моделі трамваїв на Личаківській, втім деякі водії паркувалися прямо на коліях.

Читайте також: Чому за берлінські трамваї взялась прокуратура та що з ними буде далі

Нагадаємо, вулицю Личаківську закрили на ремонт у березні торік. 15 серпня на вулиці завершили роботи із замощення дорожнього покриття і відновили рух приватного та громадського автобусного транспорту.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!