Трамвай №5 у Львові тимчасово не курсуватиме

5881 0
Його скасують з 13 травня.
фото: Анна Журба

фото: Анна Журба

Трамвай №5, який зараз сполучає вулицю Миколайчука та Академію мистецтв, не курсуватиме з 13 травня. Про це Tvoemisto.tv повідомили в ЛКП «Львівелектротранс».

Його роботу відновлять після завершення ремонту на вулиці Замарстинівській. Вагони, які курсували на цьому маршруті, додадуть на маршрути №1 та №9.

Читайте також: У Львові курсуватимуть три «читай-трамваї»

Додамо, що з 13 травня ще кілька трамвайних маршртів змінять схеми руху. Зокрема, трамвай №1 сполучатиме залізничний вокзал та Погулянку, трамвай №7 — вулиці Татарбунарську та Пасічну, трамвай №9 — залізничний вокзал та вулицю Миколайчука (після завершення ремонту Замарстинівської — вулицю Торф'яну). Оскільки 13 травня площу Двірцеву повністю закривають на реконструкцію, трамваї №№ 1, 4, 6 та 9 тимчасово курсуватимуть до ТРЦ «Скриня», де облаштують тимчасові платформи.

Нагадаємо, що раніше трамвай №5 з’єднував вулицю Торфяну з вулицею Княгині Ольги. Його скасували наприкінці 2017 року через аварійність колій на Замарстинівській. 7 березня його відновили за зміненим маршрутом — від вулиці Миколайчука до Академії мистецтв.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!