Трамвай №8 до Великодня поїде до «Санта-Барбари»

3248 0
До кінця березня планують завершити роботи із прокладання колії та контактної мережі.

«До кінця березня буде завершено роботи із прокладання колії та  контактної мережі», – повідомив директор ЛКП «Львівелектротранс» Михайло Сидорович. Це ті роботи, які має виконати ЛКП «Львівелектротранс».

Після їхнього виконання Сихівська районна адміністрація виконає роботи з благоустрою, облаштування хідників та озеленення, – інформують у прес-службі Львівської міської ради. 

Читайте також: Після втручання прокуратури Львову повернуть 15 автобусів «Електрон» 

«Наразі прогнозуємо, що до Пасхи трамвай №8 курсуватиме за новим, продовженим маршрутом. Кінцева зупинка сихівського трамваю буде розташована на місці колишнього ринку «Санта-Барбара», – розповів Михайло Сидорович.

Нагадаємо, зараз трамвай курсує за маршрутом пл. Соборна – кінотеатр ім. Довженка. Раніше всі необхідні роботи з продовженням маршруту до «Санта-Барбари» планувалося завершити до початку 2017-го року.

Читайте також: У квітні трамвай №8 поїде до «Санта-Барбари». Фото

У планах «Львівавтодору» є відкриття ще однієї трамвайної лінії – із «Санта-Барбари» до Головного залізничного вокзалу. Терміни виконання залежать від реконструкції площі Івана Франка. 

Опублікувала Марічка Мишок


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!