Транспорт у Львові в режимі спецперевезень курсуватиме щонайменше до кінця місяця

4344 0
Уряд дозволив збільшити кількість громадського транспорту після 11 травня.
Фото: Христина Гоголь

Фото: Христина Гоголь

У Львові поки що не змінюватимуть умови проїзду в громадському транспорті, попри послаблення карантину з 11 травня. Про це повідомив міський голова Андрій Садовий.

«На сьогодні ми маємо нормальне сполучення між різними районами міста – автобуси, трамваї та тролейбуси працюють в режимі спецперевезень. Важливо сьогодні людей доставити на роботу. Якщо ми це скасуємо, то завтра буде перевантаження громадського транспорту, взагалі ніхто їздити не зможе, бо можливість інфікуватись у громадському транспорті є дуже високою. Тому та ситуація, яка є сьогодні, буде ще до кінця місяця як мінімум. А потім будемо дивитись по ситуації в Україні», – вважає Андрій Садовий.

Читайте також: Столик на двох. Як у Львові запрацюють літні майданчики ресторанів

Додамо, що їздити в громадському транспорті Львова можна лише за спецперепустками працівникам певних установ. Карантин в Україні продовжили до 22 травня, але з пом’якшеннями з 11 травня. Уряд дозволив збільшити кількість громадського транспорту після 11 травня та відповідальність за це рішення поклав на місцеві влади.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!