Біля Винників почали будувати ще один з’їзд. Фото

5658 0
Дорожники прокладають основу зі щебенево-піщаної суміші.
Фото: Служба автомобільних доріг Львівщини

Фото: Служба автомобільних доріг Львівщини

Біля Винників на кільцевій дорозі почали будувати з’їзд із траси М-09 Тернопіль – Львів – Рава-Руська на дорогу М-06 Київ – Чоп для правоповоротного руху за напрямком Львів – Чоп. Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Львівській області.

У службі зазначають, що збудований торік з’їзд у напрямку Тернопіль – Чоп суттєво покращив ситуацію для руху авто, тож, аби покращити лівоповоротний рух та підвищити рівень безпеки на дорозі, вирішили збудувати ще один з’зд.

Наразі дорожники виконують земляні роботи та прокладають основу під дорожнє покриття. Вартість робіт, які виконує ТзОВ «Онур Конструкціон», становить 6,9 млн грн.

Читайте також: На західній об'їзній Львова збудують кільцеву транспортну розв'язку

Нагадаємо, торік біля Львова збудували з’їзд із дороги Київ – Чоп на трасу Тернопіль – Львів – Рава-Руська на транспортній розв’язці східної кільцевої Львова. Вартість робіт становила 27,5 млн гривень.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!