Трасу Київ – Чоп перекрили аграрії, які виступають проти продажу землі. Фото

4148 0
На місце приїхали трактори.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Сьогодні, 11 листопада, на трасі Київ – Чоп біля села Малі Підліски у Жовківському районі Львівщини, розпочалась акція протесту проти законопроєктів №2078 і 2078-10, що стосуються ринку землі. Про це повідомляє кореспондентка Tvoemisto.tv.

Організатори кажуть, що це попередження перед нарадою керівників фракцій Верховної Ради щодо внесення цих занопроєктів у поряд денний засідання сесії парламенту.

«Учасники акції вимагають відкликати обидва законопроєкти (№2178, №2178-10), оскільки вони спрямовані на повну олігархізацію аграрного сектору і тотальне знищення малого та середнього фермера», – ідеться у повідомленні про акцію від Всеукраїнської аграрної ради.

Акція відбувається біля ресторану «Заїжджий двір» та компанії «Агротера». Участь у ній беруть близько 100 людей. Також на місці присутня поліція.

Як повідомляє речниця патрульної поліції Львівської області Катерина Рибій, протестувальники ходять пішохідним переходом. Вони пропускають транспорт з дітьми. За її словами, накопичилось багато транспортних засобів, патрульні скеровують їх в об'їзд.

Фото: Патрульна поліція Львівської області


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!