Трьох львівських поліцейських затримали на хабарі. Фото

3606 0
СБУ затримала на хабарі одного з керівників Сихівського відділу поліції та двох його підлеглих.
Фото: Управління Служби безпеки України у Львівській області/Facebook

Фото: Управління Служби безпеки України у Львівській області/Facebook

Одразу трьох поліцейських, які вимагали хабар, затримали у Львові співробітники Управління СБ України у Львівській області, йдеться на Facebook сторінці відомства.

«Оперуповноважений, слідча та один з керівників Сихівського відділу поліції вимагали з місцевої мешканки п’ять тисяч доларів США. За ці гроші вони обіцяли перекваліфікувати статтю "умисне вбивство", за якою підозрюється її батько, на менш тяжку статтю Кримінального кодексу», – сказано у повідомленні.

Читайте також: СБУ у Львові спіймала на хабарі головного інспектора Держпраці

Оперативники затримали поліцейських під час одержання усієї суми неправомірної вигоди на території однієї з лікарень міста. Операція з викриття хабарників проводилася під процесуальним керівництвом військової прокуратури Західного регіону України.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Вирішується питання оголошення затриманим про підозру та обрання міри запобіжного заходу. Слідчі дії тривають.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!