Тролейбусний маршрут №5 планують відновити навесні

2405 0
Тоді ж планують відновити звичний маршрут руху тролейбуса №24.
Фото: Андрій Бойко

Фото: Андрій Бойко

Тролейбусний маршрут №5, який тимчасово скасували на час реконструкції частини вулиці Шота Руставелі, планують відновити навесні 2019 року. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив речник ЛКП «Львівелектротранс» Іван Бондар.

Читайте також: У Львові хочуть продовжити два тролейбусні маршрути

«Відновлення тролейбусного маршруту №5, а також повернення 24 на свій звичний маршрут відбудеться після того, як добудують сегмент контактної мережі на кінцевій на вулиці Шота Руставелі, тобто навесні», – сказав Іван Бондар.

Трамвай №5 (вул. Шота Руставелі – Автовокзал) мав не курсувати до початку жовтня, коли і планували завершити реконструкцію на частині вулиці Шота Руставелі. Тоді ж змінили маршрути руху тролейбусів №11 та 24.

Читайте також: Львів закупить 10 нових трамваїв та 100 автобусів за кредитні кошти

Нагадаємо, Львів придбає 50 нових низькопідлогових тролейбусів виробництва місцевого заводу СП «Електронтранс». Наразі ЄБРР, який надав 17 млн кредиту на реконструкцію тролейбусної мережі та оновлення депо, погоджує документи переможця тендеру, після чого завод зможе розпочати поставку тролейбусів.

Вікторія Ейсмунт

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!