Мисткиня зі Львівщини отримала звання Заслуженої художниці України

1713 0
Роботи художниці зберігаються в державних та приватних колекціях не лише в Україні, а й за кордоном.
Фото: PM Gallery

Фото: PM Gallery

Художниця зі Львівщини Наталія Поліщук отримала звання «Заслужений художник України». Про це повідомляє пресслужба Львівської ОДА.

Відповідно до Указу Президента України нагороду художниця отримала «за значний особистий внесок у культурно-освітній розвиток Української держави, вагомі трудові досягнення та багаторічну сумлінну працю».

Роботи Наталії Поліщук

Довідково:

Наталія Поліщук – донька мистецького подружжя Юрія та Віри Копчаків. Вона закінчила факультет «Графіка» Української академії друкарства. У галузі живопису працює з 1999 року. З 2008 року є членом Національної Спілки Художників України. Членкиня експертної групи відзнаки «Кришталевий Лотос». Учасниця 16 пленерів та понад 80 виставок та арт-проєктів в Україні, Білорусі, Польщі, Словаччині, Угорщині, Хорватії, Італії, Словенії, Іспанії та Австрії.

Тричі нагороджена Почесною грамотою Міністерства культури і туризму України за вагомий особистий внесок у створенні духовних цінностей та високу професійну майстерність. 

З 2013 року і до сьогодні учасниця благодійних аукціонів «Щасливі долоні», «Forum Lviv для Охматдит» та багатьох інших на підтримку АТО та важко-хворих діток.

Роботи Наталії Поліщук зберігаються в державних та приватних збірках та колекціях в Україні, Білорусі, Казахстані, Вірменії, Польщі, Словаччині, Угорщині, Хорватії, Італії, Словенії, Греції, Австрії, Канаді та США. Проживає Наталія Поліщук зі сім’єю в Трускавці.

Найбільшою колекцією робіт володіє галерея «Jan Siuta International Galeries» (Krakow, Poland / Miami, USA).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!