3 тези із бізнес-сніданку про відповідальність, самовиховання і спорт

2771 0
Сьогодні, 19 лютого, у львівському Audi Центрі відбувся бізнес-сніданок BreakWest із ректором УКУ отцем Богданом Прахом, фронтменом гурту «Піккардійська терція» Володимиром Якимцем та командором "Leopolis Grand Prix" Василем Розтоцьким на тему «Мораль та мистецтво під час війни». Організатором зустрічі була юридична компанія «Ейч.Ді.Партнерз», а розмову модерував її керівник – Володимир Глащенков.

Ректор УКУ Богдан Прах про принципи і моральну відповідальність

«Не треба вимагати  чогось від президента чи премєр-міністра, а, насамперед, треба вимагати від себе. Для того, щоб я міг кинути камінь в город свого сусіда, я мушу подивитися, чим я живу. А сьогодні ми дуже часто все робимо навпаки. Для мене головними є мої цінності і принципи: в моїй родині, в моїй роботі, в моєму середовищі. І ці принципи є наріжним каменем, який допомагає  гармонійно вибудовувати стосунки в сім’ї чи колективі. Лише після того, як я буду дотримуватись цих принципів сам, я матиму право вимагати щось від інших. Якби наша влада бачила, що ми маємо принципи, що ми ними живемо, що ми їх дотримуємося,то  політики вчиняли б по-іншому. Вони б нас боялися духовно».

Фронтмен гурту «Піккардійська терція» Володимир Якимець про музичну культуру та національний продукт

«Сьогодні ніякого очищення мас-медіа від російського продукту не відбулося, вони тільки трохи збільшили трансляцію україномовного продукту. Зараз не запрошують ніби на ті всі реаліті-шоу суддів із Росії, але достатньо подивитися на реацію українських суддів, які сприймають виконання пісень російскою як належне. Ази і любов до музики мають прививати батьки. Адже, якщо вони тебе навчили переходити дорогу на зелене світло, то ти будеш це робити усе життя. І так само, якщо із дитинства ти будеш слухати багато хорошої музики, то  будеш слухати її вже све життя. Бо у тебе буде певний рівень музичної культури і музичного смаку, нижче якого ти вже не опустишся ніколи».

Читайте також: Бізнес-сніданок з Андрієм Кузьменком («Скрябін»)

 

Командор «Leopolis Grand Prix» Василь Розтоцький про спорт у сучасному суспільстві

"Сьогодні найбільшим позитивом у національному спорті є те, що попри все залишаються люди, які вірять в Україну і вірять у її майбутнє. На жаль, у нашому суспільстві спорт – це та ланка, на яку люди найменше готові тратити гроші.  Але я займаюсь автомобільним спортом із 1991 року і, мабуть, буду ним займатись до останнього свого дня. Тому що Бог дав мені таке ремесло і я повинен його розвивати. Як би важко нам не було, які б перед нами виклики не стояли, ми повинні їх витримувати заради України. Бог кожному дає Батьківщину, ремесло і долю, тому відмовлятися від цього – важкий гріх. І, перш за все, треба пам’ятати, що рано чи пізно ми всі прийдемо до Нього без мобільних телефонів і статків й будемо відповідати за власні вчинки".

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!