Триває прийом документів на посаду директора львівської Укрпошти

2601 0
Співбесіда із кандидатами на посаду регіонального директора «Укрпошти» у Львівській області відбудеться у Львові 17 листопада, а документи для участі у відкритому відборі можна подати до 4 листопада.
Фото: ghall.com.ua

Фото: ghall.com.ua

За даними прес-служби «Укрпошти», претенденти мають подати в електронній формі свої резюме і структуровану презентацію PowerPoint (до 10 слайдів) з аналізом регіональних ринків логістичних, транспортних та поштових послуг. Згідно з повідомленням, кандидати мають запропонувати 3-5 першочергових дій, які сприятимуть зростанню продажів сервісів і послуг регіональних філій «Укрпошти», особливо в таких напрямках як співпраця з інтернет-магазинами, продаж фінансових послуг та співпраця з комунальними підприємствами. Документи слід надсилати на електронну адресу:  [email protected]

Відкритий відбір передбачає 3 основних етапи. Спершу конкурсна комісія проведе оцінку відповідності наданих документів заданим критеріям і якості презентації кандидатів. Після цього вони мають пройти тестування і співбесіду.

В обов`язки нового керівника входитимуть: операційне управління філією, оцінка ефективності наявних процедур, оптимізація бізнес-процесів, що вже існують, впровадження нових ідей та підходів, ефективне використання основних фондів, трудових, матеріальних і фінансових ресурсів тощо.

Читайте також: Укрпошта запроваджує нову платіжну систему

Претенденти повинні мати вищу економічну або технічну освіту, при цьому наявність післядипломної освіти в галузі управління (MBA) буде перевагою. Досвід роботи на керівних посадах має складати не менш як 5 років.

Упродовж листопада-грудня відбудеться інтерв’ю з кандидатами на посади регіональних директорів та кандидатів для формування кадрового резерву ще з 11 областей, де також проводитиметься відкритий відбір.

Метою нової керівної команди Укрпошти є здійснення швидкої ринкової трансформації компанії, та перетворення Укрпошти на ефективну, прозору, сучасну технологічну компанію, яка буде надавати своїм клієнтам послуги найвищої якості та посилить свої позиції на ринку поштових, фінансових та логістичних послуг. Для цього Укрпошта здійснює пошук фахівців, що допоможуть підвищити якість та ефективність управління регіональними дирекціями компанії.

Подача документів для претендентів із Дніпра та Запоріжжя завершується 11 листопада, а співбесіду проведуть 25 та 26 листопада відповідно.

Читайте також: Укрпошта консультуватиме львів'ян щодо субсидій

Для кандидатів із Херсонської, Миколаївської, Одеської, Чернігівської, Полтавської, Харківської, Сумської, Черкаської та Вінницької областей документи для участі у відкритому відборі та кандидатів для формування кадрового резерву потрібно подати до 18 листопада. А співбесіди будуть проводитися у Херсоні, Миколаєві, Одесі – 2-3 грудня, у Чернігові – 6 грудня, у Полтаві, Харкові, Сумах – 9-10 грудня, у Черкасах – 15 грудня та у Вінниці – 20 грудня.

Відкриті відбори в інших регіонах відбудуться на початку 2017 року про що буде оголошено додатково.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!