Центр для усиновлення тварин у Львові відкриють 10-го травня. Візуалізація

7335 0
Офіційне відкриття Центру адопції безпритульних тварин у Львові відбудеться 10-го травня.

Церемонія відкриття пройде 10-го травня о 14:00 на базі Львівського комунального підприємства «Лев» (вул. Промислова, 56). Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Учасники: Оксана Кошак (директорка ЛКП «Лев»), Наталія Кузнєцова (директорка притулку «Милосердя», голова Львівського товариства захисту тварин), Марина Путіліна (волонтерка, що активно займається прилаштуванням тварин у Львові), Віктор Копач (засновник Animal-id.info, розробник міжнародної бази даних тварин).

Контактна особа: Лілія Кузік 097 108 11 32

Читайте також: Львів’янам пропонують вигулювати безпритульних собак

Нагадаємо, Центром адопції безпритульних тварин стане нове приміщення Першої комунальної ветеринарної клініки. Минулого року в ветеринарній клініці побувало 1238 тварин, 450 з яких вдалось прилаштувати в сім’ї. У 2017-му році з 275 тварин прилаштовано 70.

Потрапляючи в Першу комунальну ветеринарну клініку, тварина перебуває там 10 днів та проходить певні процедури: обстежується, вакцинується та готується до стерилізації. Після стерилізації адаптовується та стає готовими до адопції (усиновлення).

На будівництво центру усиновлення з бюджету виділено 1,3 млн гривень. В приміщенні буде кімната для тварин, місце для мертвих тварин та сам Центр адопції, де всі охочі зможуть вибрати тварину: «З тваринкою охочий зможе проводити час, гуляти, спілкуватися, таким чином адаптувати її до себе та згодом написати заяву на адопцію. Центр плануємо відкрити наприкінці квітня – на початку травня», – розповіла директорка ЛКП «Лев» Оксана Кошак.

Опублікувала Олеся Шеремета


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!