Цієї осені планують розпочати будівництво ІТ-парку

22044 0
До кінця 2021 року мають завершити першу чергу будівництва.
візуалізація: ІТ Кластер

візуалізація: ІТ Кластер

Цієї осені у Львові на вулиці Чмоли планують розпочати будівництво першої черги ІТ-парку. Про це повідомляє прес-служба ІТ-кластеру.

Читайте також: На території колишнього Львівприладу буде інноваційний парк 

Під час Lviv IT Jazz майбутні резиденти ІТ-парку, серед яких SoftServe, Intellias, N-iX, Perfectial, GlobalLogic, підпишуть договори оренди із забудовником, інвестором та девелопером. ЦЕ має стати гарантією того, що будівництво IT Park розпочнуть уже цієї осені і до кінця 2021 року відкриють першу черга. До неї увійдуть шість 8-поверхових офісних будівель, 18-поверховий бізнес-центр та окремий комплекс комп’ютерних лабораторій на 2000 кв. м.

Крім цього, тут відкриють мультифункціональний центр із фудкортом, спорткомплексом, зоною для розваг та шопінгу. Під час Lviv IT Jazz також покажуть оновлений проект парку.

Читайте також: У Львові збудують масштабний ІТ-центр та транспортний хаб. Візуалізація

Нагадаємо, торік на місці майбутнього парку заклали символічну капсулу, яка дає старт будівництву ІТ-парку. Згідно із проектом, IT Park буде розташований на земельній ділянці розміром 10 гектарів, та зможе вмістити 10 000 працівників IT-індустрії, та понад 4 000 працівників суміжних галузей. Вартість першої черги проекту становить 160 мільйонів гривень.

Ініціатором проекту виступив Львівський IT Кластер у 2015 році. У 2016 році Кластер та компанія «Галерея-Центр» домовились про реалізацію цього проекту. У 2017 році львів’янам показали проект парку, а торік «Галерея-Центр» сформувала остаточний консорціум партнерів проекту, куди увійшли декілька всесвітньо відомих інвестиційно-девелоперських компаній.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!