Львівську об'їзну і Білогорщу до кінця року з'єднають дорогою

6119 0
Від Західного об’їзду Львова побудують дорогу до мікрорайону Білогорща.
Дорога зі щебню. Фото ілюстративне: mzdom.com

Дорога зі щебню. Фото ілюстративне: mzdom.com

Упродовж 2017-го року у Львові побудують щебеневу дорогу до житлового масиву Білогорща. Про це під час брифінгу повідомив директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза. За його словами, будівництво дороги мають почати і завершити упродовж цього року. Її основу планують робити із вогнетривкого ґрунту, адже вона пролягатиме через торфовище. 

Читайте також: Як зміниться площа Двірцева у Львові. 7 фактів. Візуалізація

Додамо, як коментував Олег Береза для Tvoemisto.tv раніше, дорога буде починатися від Кільцевої і матиме протяжність 2,5 – 3 кілометри. «Це нова дорога через поле. Там її ніколи не було, тож і не буде жодних реорганізацій руху поблизу», – додав він.

Нагадаємо, у березні виконком Львівської міської ради погодив виділення 13 мільйонів гривень на будівництво дороги до житлового масиву Білогорща.

Читайте також: Планування на трієчку. Що заважає Львову ремонтувати вулиці по-європейськи

Довідка. Білогорща – мікрорайон міста Львова. Колишнє село, включене у 1978-му році до складу Залізничного району Львова. Розташоване західніше Левандівки, від якої відокремлене лісосмугою. Має малоповерхову забудову та віддалене від спальних районів міста.

Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!