Tvoemisto.tv рекомендує: У Львові видадуть розмальовку-антистрес для дорослих

22677 0
В теперішніх умовах дуже важко уникнути стресу. Аби допомогти дорослим зняти напругу, львівське «Видавництво Старого Лева» використає дитячий спосіб і на початку вересня випустить у світ унікальну книжку-розмальовку для дорослих «Чарівний Сад». На 96 сторінках практично немає слів, натомість є чорно-білі казкові квіти, рослини, лабіринти та орнаменти, які можна розмалювати на свій смак. Ілюструвала книгу відома шотландська художниця та дизайнер Джоан Басфорд.

У різних країнах книга має різний вигляд – британці пропонують мінімалістичний варіант графіки із золотими вкрапленнями, тож такою її видадуть і в Україні, розповіла tvoemisto.tv керівник відділу маркетингу та зв’язків з громадськістю «Видавництва Старого Лева» Оксана Зьобро.

Ідея видати розмальовку з`явилася спонтанно. На саті видавництва публікуть книжкові новинки з усього світу, тож коли з`явилася інформація саме про цю книгу, вона неабияк зацікавила усіх працівників. За словами Оксани Зьобро, до видавництва звернулося багато читачів з проханням видати саме цю розмальовку, яка "є так необхідна в теперішніх умовах". Наразі україномовний варіант книги ще в друкарні, але замовлень на неї вже багато.

Сама художниця називає свою творчість «чорно-білою країною чудес». Себе Джоан Басфорд описує словами «чорнильна євангелістка», і так це пояснює: «Я малюю усі свої малюнки лише олівцями та ручками. Я радію нечітким відбиткам пальців, хитким лініям, намальованими від руки, і випадковим чорнильним плямам. Ці маленькі недоліки, ось в чому характер малюнків, їхня душа, їхнє істинне відчуття природності». Серед її клієнтів такі всесвітньо відомі компанії як Johnson and Johnson, BBC, Hallmark та інші. Інші роботи художниці також можна переглянути на її персональному сайті.

Книга з ілюстраціями Джоан Басфорд допоможе позбавитися нав`язливих думок, поринути у світ чудернацьких дрібниць, відволіктись на пригадати дитинство.

Tvoemisto.tv пропонує ще, як мінімум три аргументи, чому варто звернути увагу на книжку-антистрес «Чарівний Сад».

1.       Це перша в Україні розмальовка для дорослих. Проект унікальний тим, що нічого подібного в Україні не видавали. При цьому, розмальовуючи книгу, ви не відчуваєте себе дитиною, а залишаєтеся дорослими. Це не спрощений дитячий варіант, але розмальовування книги може бути чудовим видом сімейного відпочинку.

2.       Книга рятує від стресу. Практика дорослого розмальовування – це справжня терапія, яка допоможе заспокоїтися і відволіктися від щоденних турбот. У книзі немає оповіді, але розмальовувати її паралельно з іншою справою не можна. В цьому і полягає антистрес – справі треба присвятитися повністю і це спрацює як психотерапевтичний ефект. Книга –своєрідний вид медитації, доступний для всіх.

3.       «Чарівний сад» можна не тільки розмальовувати, а й малювати. У книзі є ще й загадки, до яких треба шукати різних комашок та звірят, які заховані в графіці. Специфіка книги полягає і в тому, що це не просто банальна розмальовка – занурившись у кожен малюнок можна знайти ще більше деталей. Книжка буде видана у м’якій обгортці, тож її можна легко носити з собою.

Ціна «Чарівного саду» становитиме 60-70 грн. Перші книги будуть доступні вже на Форумі видавців у вересні. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!