Tvoemisto.tv випускає перший номер друкованої газети

4850 0
У планах Tvoemisto.tv випустити ще принаймні 1-2 випуски за час карантину.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Медіа-хаб Tvoemisto.tv випустив друковану газету, перший номер якої вийшов сьогодні, 15 квітня.

«Ми думали про такий формат ще давніше. Але саме зараз, у час пандемії та карантину, ми відчули особливу місійність друкованої газети – стільки людей, які ще не є онлайн, сьогодні гостро потребують найважливішої, оперативної і перевіреної інформації, контенту, якому вони можуть довіряти. І тому ми вирішили найважливіше з того, що роблять журналісти, редактори та колумністи нашого сайту вибрати спеціально для друкованого "карантинного" видання, – каже співзасновник Tvoemisto.tv Тарас Яценко, – І ми дуже вдячні партнерам, завдяки яким стала можливою така швидка поява на світ газети "Твого міста" – зокрема, компаніям Ензим та EasyPay»

Тираж першого випуску – трохи більше 30 тисяч примірників. Газету будуть розповсюджувати від завтра у поштові скриньки львів'ян, а також волонтери на вулиці.

У планах Tvoemisto.tv випустити ще принаймні 1-2 випуски за час карантину, тож ми закликаємо читачів повідомити про газету тим, хто не має доступу до інтернету і не може читати найважливіші перевірені новини міста.

Свої побажання щодо того, щоб ви хотіли побачити у нашій газеті, можна надсилати на пошту tvoemisto.tv@gmail.com, вказавши у темі листа, що це рекомендації для газети, або на Фейсбук-сторінку Tvoemisto.tv.

Нагадаємо, що «Твоє місто» запустило щоденні поштові розсилки, підписатися на які можна за посиланням. Крім цього, можна підписатися на нашого чат-бота зі щоденною розсилкою та підсумки тижня, що минув.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!