«Твоє місто. Чернівці» запускає краудфандингову кампанію. Як долучитися

3174 0
«Твоє місто. Чернівці» – незалежний медіа-хаб, що включає в себе громадське медіа Чернівців та міську дискусійну платформу.

Медіа-хаб «Твоє місто. Чернівці» запускає краудфандингову кампанію на спільнокошті «Велика ідея». Ціль кампанії – зібрати 66 670 гривень на діяльність незалежного медіа в Чернівцях упродовж трьох міцяців. За цей час видання планує знайти ресурси для продовження і розвитку системної діяльності медіа-хабу.

Долучитися до збору коштів можна за посиланням. За перші кілька годин проекту вдалося залучити понад 2 тисячі гривень.

Tvoemisto.tv запустило видання у Чернівцях взимку 2018 року. «Твоє місто. Чернівці» висвітлювало локальні події та процеси відповідно до міжнародних журналістських стандартів та редакційних стандартів медіа-хабу, розповідало про інновації, якість життя, бізнес та урбаністику Чернівців.

Передбачалось, що «Твоє місто. Чернівці» підтримуватимуть небайдужі чернівчани, підприємці, які об’єднаються в громадську організацію для того, щоб місто отримало незаангажоване медіа. Проте у засновників «Твого міста» виникли принципові розбіжності зі співінвесторами через їхнє бажання впливати на редакційну політику медіа, тож навесні видання призупинило свою діяльність. 

«Як тільки ми заявили про призупинення діяльності, багато читачів запитували, як нас підтримати та куди перерахувати кошти. Це багато значить для нас, адже ми відчули вашу співпричетність. Ця кампанія стане індикатором, чи потрібне чернівецькій громаді незалежне медіа, я також добрим знаком для місцевих ініціатив, які хочуть існувати незалежно та змінювати місто», – говорить головна редакторка «Твоє місто. Чернівці» Христина Гаврилюк.

Додамо, що проект відібрано у конкурсі міжнародного фонду «Відродження», який подвоїть зібрану суму в разі успіху цієї кампанії. Це дозволить вдвічі збільшити кількість контенту та сприятиме сталості розвитку проекту.

Зараз медіа робить команда з двох осіб за підтримки львівської редакції та фрилансерів. Більше про діяльність «Твоє місто. Чернівці» можна дізнатися з відеоролика.

Підтримати проект можна за посиланням. Кампанія триватиме 45 днів – до 6 вересня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!