«Твоє місто» запускає новий спецпроект «Нетуристичний Львів»

3628 0
Проект ставить за мету показати маловідомі цікаві місця старовинного Львова, зібрати інформацію про них в одному місці за допомогою сучасних технологій та привернути увагу до проблеми збереження ще багатої архітектурної спадщини міста і належної її охорони.
фото: Віктор Гальчинський

фото: Віктор Гальчинський

Tvoemisto.tv запускає новий авторський проект Віктора Гальчинського «Нетуристичний Львів». Історичне середмістя, що збереглося з XVI століття, велична Львівська Опера, вишукані церкви та собори давно стали туристичними візитівками Львова. Та перлинами нашого міста є і багато фантастично гарних вілл, старовинних будинків та природних пам’яток, які збереглися як поруч з популярними туристичними місцями, так і у віддалених куточках міста.

Наш проект ставить за мету показати маловідомі цікаві місця старовинного Львова, зібрати інформацію про них в одному місці за допомогою сучасних технологій та привернути увагу до проблеми збереження ще багатої архітектурної спадщини міста і належної її охорони.

Перший матеріал із серії стосується затишної вулички в центрі міста, де час зупинився, – Сніжної. У майбутньому ми будемо знайомити вас з іншими «непопсовими» куточками Львова.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!