Творці «Сторожової Застави» знімуть фільм про Захара Беркута

2888 0
Режисером нової історичної стрічки стане Ахтем Сеїтаблаєв.
Фото: Фейсбук-сторінка фільму "Захар Беркут"

Фото: Фейсбук-сторінка фільму "Захар Беркут"

Команда першого українського фентезі «Сторожова Застава», яке нині б’є рекорди у вітчизняному кінопрокаті, розпочала підготовку до зйомок нового фільму «Захар Беркут», за мотивами однойменної повісті Івана Франка. Про це повідомили на сторінці «Сторожової Застави» у Фейсбук.

Читайте також: «Сторожова Застава»: Чи варто йти в кіно на перше українське фентезі

Режисером нової стрічки став Ахтем Сеїтаблаєв, який днями у Львові презентуватиме фільм «Кіборги». Також до команди увійшли Єгор Олєсов та Юрій Прилипко, продюсери «Сторожової Застави», сценарист Ярослав Войцешек, оператор-постановник Юрій Король та художник-постановник Влад Одуденко.

Команда майбутньої стрічки у рідному селі Івана Франка Нагуєвичі

Нещодавно знімальна група повернулася з подорожі Карпатами, де вони обирали локації для майбутніх зйомок, вивчали тамтешній побут і культуру. Зокрема команда відвідала село Нагуєвичі, що у Дрогобицькому районі Львівської області, де народився і працював над повістю «Захар Беркут» Іван Франко.

Як йдеться у повідомленні на сторінці майбутньої стрічки у Фейсбук, імовірно, деякі сцени зніматимуть у наскельній фортеці Тустань, де також проходили зйомки нашумілого українського фентезі «Сторожова Застава».

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!