У 2016 році опалення в Україні подорожчає у 1,5 рази

3545 0
Національна комісія, що здійснює державне регулювання в галузях енергетики та комунальних послуг, анонсувала підвищення тарифів у кілька етапів. Наступний – уже з квітня.
фото: www.facebook.com

фото: www.facebook.com

За вимогами Євросоюзу, споживачі мають купувати теплоносії за ринковою ціною вже до 2017-го. Про це йдеться на сайті ТСН. Зараз українці платять за тепло тільки 65% вартості. Євросоюз вимагає переходу на ринкові ціни, тож тарифи невпинно зростатимуть, і невдовзі доведеться платити по 40 гривень за квадратний метр й одночасно шукати способів зекономити.

Читайте також: Як львів’янам встановити індивідуальне опалення у квартирі. 8 фактів

Раніше повідомлялося, що у кількох містах України планують підвищити тарифи на теплопостачання. Це, зокрема, може стосуватися Києва, Черкас, Рогатина, Олександрії, Кривого Рогу та інших міст. Відповідні проекти постанов на своєму сайті оприлюднила Національна комісія,що здійснює регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг.
 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!