У Брюховичах планують облаштувати питний бювет

1668 0
Бювет – це спеціальна споруда біля виходу мінерального джерела на поверхню землі.
Фото: Конкурсна візуалізація від Свірнюка Мар

Фото: Конкурсна візуалізація від Свірнюка Мар'яна

У Брюховичах за результатами конкурсу «Благоустрій джерел» планують облаштувати питний б‘ювет. Про це повідомила депутатка Львівської міськради, голова депутатської комісії екології Ірина Оршак.

Читайте також: Як виглядає оновлене джерело «Паща лева» у Львові. Фотофакт

«За результатами конкурсу «Благоустрій джерел» водний об’єкт цьогорічного проекту-переможця – виявився свердловиною. Цей об’єкт колись дуже користувався популярністю серед населення, але потім зміліла вода. Тепер це має бути гарним питним водним об’єктом Брюхович, Львівської МТГ. Аналізи води, до-слова, відмінної якості», – повідомила Ірина Оршак.

Тепер тут розпочнуть дослідження, щоб за висновками обрати дорожню карту реалізації проєкту.

Читайте також: Мешканці просять ще раз переглянути благоустрій джерела біля озера Стосика у Львові

Нагадаємо, у Львові облаштували бювет «Паща лева» у парку «Залізна вода», а мешканці вулиці Замарстинівської просять ще раз переглянути благоустрій джерела біля озера Стосика. Кажуть, що він ні візуально, аніж технічно не відповідає проєкту, який закладали на початку.

Візуалізація Мар'яна Свірнюка

 
 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!