У десяти автобусах №53 у Львові запрацювали кондиціонери

2955 0
До кінця місяця планують запустити ще два автобуси.
фото: успіх бм

фото: успіх бм

У Львові в автобусах №53, який курсує за маршрутом проспект Червоної Калини – вулиця Богдана Хмельницького, запрацювали кондиціонери салону. Про це повідомили у компанії перевізника «Успіх БМ».

За останіх шість місяців на автобусний маршрут №53 виїхали десять нових автобусів MERCEDES-BENZ EVOBUS O530 CITARO, до кінця місяця планують запустити ще два автобуси.

«Оновлення рухомого складу відбувається врамках підготовки підприємства до запровадження у Львові «е-квитка» на громадському транспорті. Минулого тижня, у зв’язку із підняттям температури, ми запустили кондиціонер в наших автобусах. Перед цим фахівці провели всі регламентні роботи щодо запуску системи клімат-контроль», – зазначив директор ТзОВ «Успіх БМ» Юрій Мельник.

Нагадаємо, що приватний перевізник ТзОВ «Успіх БМ» придбав вживані автобуси Mercedes-Benz Evobus 0530 Citaro з Берліна, які виїхали на 53 маршрут у Львові. Автобус курсує з ринку «Галицьке перехрестя» до пр. Червоної Калини на Сихові. У компанії перевізника заявили, що їх визнали одними із найкращих для обслуговування пасажирів в міському циклі. Вони мають екологічний мотор класу Євро-5, обладнані системами ABS, ASR, EBS, опускання/підйому кузова автобуса підчас посадки пасажирів.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!