У додатку «Дія» частину документів перекладуть англійською

1139 0
Права та техпаспорт отримають міжнародне кодування, яке використовується в ЄС, США та Канаді.
Фото: Дія

Фото: Дія

У додатку «Дія» зʼявиться англомовна версія закордонного паспорта, водійських прав і техпаспорта на авто. Про це повідомив міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров у Телеграмі.

«Ми перекладемо закордонний паспорт, водійські права та техпаспорт. Важливо, що права та техпаспорт отримають міжнародне кодування, яке використовується в ЄС, США та Канаді», – написав він.

Читайте також: У Мінцифри анонсували автоматичну реєстрацію ТОВ для фізичних осіб

Міністр зазначив, що це є черговим кроком до міжнародної інтеграції Дії. За його словами, команда вже завершує технічні деталі розробки і незабаром вийде з бета-тестом.

Нагадаємо, у застосунку та на порталі «Дія» тепер можна оформити статус безробітного та отримувати щомісячну допомогу. Також раніше у додатку з'явилася послуга для бізнесу, де вони можуть внести зміни до прізвища, імені, по батькові та місцеперебування ФОПа онлайн. 

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!