У Дрогобичі в будинку, що обвалився, заблокували всі входи

2110 0
Це зробили для охорони і на пораду експертів.
Фото: ГУ ДСНС у Львівській області

Фото: ГУ ДСНС у Львівській області

У Дрогобичі в будинку на вулиці Грушевського, де у ніч на 28 серпня стався обвал у другому під’їзді, заблокували усі входи та виходи, повідомляє пресслужба Дрогобицької міськради.

Тож ніхто, включно з мешканцями, не може потрапити в будинок.

Читайте також: Усе про трагедію в Дрогобичі в один клік. Фото

«Такі заходи проводяться з метою унеможливлення проникнення туди сторонніх осіб на виконання ухвали суду та згідно з рекомендаціями експертної групи», – ідеться в повідомленні.

Будинок цілодобово перебуває під наглядом правоохоронців.

Читайте також: Обвалу будинку в Дрогобичі могло б і не бути

Нагадаємо, другий під’їзд будинку в Дрогобичі на вул. Грушевського, 101 обвалився уночі 28 серпня. Восьмеро людей загинули, семеро – перебувають в лікарнях. Поліція затримала двох комунальників ЖЕКу, що обслуговує будинок, за звинуваченням у службовому недбальстві, що призвело до трагедії. ДМР виділила сім’ям загиблих по 10 тисяч гривень, а травмованим – по 5 тисяч. 2 вересня суд наклав на будинок арешт. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!