У двох районах Львівщини – перші смерті від Covid-19. Що відомо

6614 0
Померли дві старші жінки.
фото: Freepik.com

фото: Freepik.com

У міськраді Львова повідомили про дві нові смерті від коронавірусу на Львівщині. Померлі – жінки 82-х і 62-х років.

Мешканка Сокальського району померла у Сокальській центральній районній лікарні ще 8 травня. У неї була ішемічна хвороба серця, у лікарню її госпіталізували із двобічною пневмонією. Діагноз Covid-19 лабораторно підтвердили 19 травня, кажуть в пресслужбі Львівської ОДА.

Читайте також: Чому Україна ігнорує досвід Тайваню у боротьбі з коронавірусом

Дуга померла – 62-річна мешканка Перемишлянського району, яка померла 10 травня у винниківському госпіталі ветеранів війни та репресованих імені Юрія Липи. У лабораторному центрі МОЗ у Львівській області кажуть, що жінка також мала супутні хвороби – ішемічну хворобу серця та гіпертонічну хворобу. Позитивний результат лабораторного тесту надійшов 19 травня.

Додамо, станом на 20 травня, за даними лабораторного центру МОЗ у Львівській області, у Сокальському районі виявлено 17 хворих на Covid-19, з яких 11 – у Червонограді. А в Перемишлянському районі – 11 хворих. Раніше у цих районах не було смертей від коронавірусу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!