У Галицькому районі Львова відремонтують дві вулиці

3016 0
На ремонт вулиці Дібровної виділили 2,6 млн гривень, а на Уласа Самчука — 3,6 млн.
фото: galnet.org

фото: galnet.org

У Галицькому районі Львова відремонтують вулицю Дібровну та вулицю Уласа Самчука, які з двох сторін примикають до вулиці Франка. Відповідні тендери на капітальний ремонт оголосили на сайті системи електронних закупівель Prozorro.

Читайте також: Коли відремонтують вулицю Римлянина у Львові. Візуалізація

Зокрема на вулиці Дібровній, що неподалік головного корпусу УКУ,  мають зрізати аварійні дерева та чагарники, демонтувати асфальтне покриття на дорозі та хідниках, замінити контактну мережу, укріпити узбіччя вздовж вулиці, замостити хідники плиткою по типу ФЕМ, прокласти асфальт, замінити освітлення та дорожні знаки.

Початкова вартість робіт становить майже 2,6 млн гривень. Подавати тендерні пропозиції можна до 31 вересня. Завершити роботи на вулиці мають до кінця цього року. 

Читайте також: У Львові відремонтують вулицю Пулюя

На вулиці Уласа Самчука, що веде до Стрийського парку, мають відремонтувати окремі елементи комунікацій, замінять дорожнє та тротуарне покриття з тактильними елементами, а місце для парковки замостять плиткою по типу ФЕМ. Крім цього, тут планують засіяти газон. На завершальному етапі робіт на вулиці замінять дорожні знаки та нанесуть розмітку.

Початкова вартість робіт становить понад 3,6 млн гривень. Подавати тендерні пропозиції можна до 24 вересня. Завершити роботи тут планують до кінця цього року.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!