У гімназії Шептицьких у Львові ліплять вареники для українських військових. Фото

2514 0
Гостинці бійцям у зону ООС на Різдво повезе директор отець Олег Ладнюк.

У львівській школі-гімназії Шептицьких батьки ініціювали святковий збір для українських військових на Сході. Протягом тижня вони ліпитимуть вареники та готуватимуть інші страви для бійців. Про це у коментарі Tvoemisto.tv розповіла мама учениці гімназії Юлія Грабова.

«Із 28 грудня і до 3 січня будемо ліпити. 4 числа отець їде на схід. Також збираємо теплі речі, закрутки, може, ще пампухів спечемо. У нас в гімназії нова кухня, яку по проекту громадського бюджету міста зробили, то отець дав добро її використати, будемо там ліпити», – говорить Юлія Грабова і додає, що така акція є звичною для учнів гімназії та їхніх батьків.

Фото: отець Олег Ладнюк

Читайте також: Тут виховують вільних людей. Як змінюється львівська гімназія Шептицьких

Директор гімназії отець Олег Ладнюк у коментарі Tvoemisto.tv додає, що ліплення вареників ініціювали самі батьки. Також вони приготують інші  смаколики.

«Я, як військовий капелан, відвідаю декілька підрозділів на передовій, але передчасно не можу розголошувати мої пересування», – додає він.

Про те, як отець Олег Ладнюк виховує учнів і на що звертає увагу в першу чергу, детальніше можна прочитати в матеріалі >Tvoemisto.tv.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!