У госпіталі у Винниках кажуть, що вибуху не було. Лікарня відновила роботу

4556 0
У лікарні зараз перебуває 164 пацієнти.
Фото: Фейсбук Андрія Васько

Фото: Фейсбук Андрія Васько

Львівський обласний госпіталь ветеранів війн та репресованих ім.Ю.Липи відновив роботу, зараз там 164 пацієнти із коронавірусною хворобою, про це йдеться у повідомленні на Фейсбук сторінці лікарні.

За добу з підозрою на Сovid -19 та із підтвердженим діагнозом у лікарню госпіталізували 14 людей. Виписали 13, 21-го пацієнта евакуювали вночі. На лікування – 164 хворих, 110 мають позитивний тест на Сovid -19. У реанімації – 13 пацієнтів, з них на ШВЛ – 6.

Інформацію про пацієнтів, яких перевели у інші лікувальні установи можна дізнатись за номером телефону – (032) 296 11 40.

Читайте також: За останню добу Сovid-19 підтвердили у 14,5 тисяч людей. Свіжа статистика

Також у госпіталі зазначають, що вибуху кисневого балона у лікарні не було.

«0 22:05, 20 листопада, вийшла з ладу системи кисневого постачання в КНП ЛОР «Львівський обласний госпіталь ветеранів війн та репресованих ім. Ю.Липи. Вибуху не було», – повідомляють у лікарні.

Також на місці події працювали рятувальники 61-ої державної пожежно-рятувальної частини та оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС України у Львівській області. За допомогою гідравлічного інструменту рятувальники припинили витікання кисню та відновили постачання кисню, інформує пресслужба ГУ ДСНС у Львівській області.

Нагадаємо, у ніч на 21 листопада у Львівському обласному госпіталі ветеранів війн та репресованих ім.Ю.Липи виникла проблема із постачанням кисню. Міський голова Львова Андрій Садовий на своїй сторінці у Фейсбук повідомив, що за попередньою інформацією у лікарні стався вибух під час заправки кисневої системи.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!