У інфекційній лікарні Львова повідомили про ще одну смерть від Covid-19. Доповнено

8255 0
Померла 71-річна жінка.
Фото: Наталія Тімко/Фейсбук

Фото: Наталія Тімко/Фейсбук

Заступник головного лікаря Львівської обласної клінічної інфекційної лікарні Ігор Берник повідомив на своїй фейсбук-сторінці про те, що уночі в лікарні від ускладнень коронавірусної хвороби померла 71-річна жінка.

За словами Ігоря Берника, хвора мала важкі супутні захворювання.

Як пізніше повідомили у Львівській ОДА, позитивний результат тесту на коронавірус у жінки надійшов 29 квітня. У пацієнтки були супутні захворювання: ішемічна хвороба серця, гіпертонічна хвороба, атеросклероз, полікістоз нирок, хронічний пієлонефрит.

Зараз у реанімаційному відділенні інфекційної лікарні, каже Ігор Берник, перебувають п’ятеро пацієнтів, двоє – у важкому стані, підключені до апаратів штучної вентиляції легень (пацієнтам 70 і 51 рік).

Загалом станом на ранок 27 травня в інфекційній лікарні у Львові перебувають 152 хворих, з яких у 115 лабораторно підтверджений коронавірус (серед них 21 медик), а у 37 – є підозра на Covid-19 (серед них шестеро медиків).

Читайте також: На Львівщині вже 292 хворих на коронавірус медиків

Більшість хворих, додає Ігор Берник, люди, старші за 50 років – таких 65%.

Додамо, станом на ранок 27 травня у Львові та у Львівській області 1443 хворих на Covid-19, з яких 43 людини померли, а одужали вже 322 пацієнта. 25 і 26 травня від коронавірусної хвороби на Львівщині померли шестеро людей.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!