У інфекційній лікарні Львова від Covid-19 лікуються 10 медиків

1862 0
Загалом в Україні за час епідемії захворіли півтори тисячі медпрацівників.
Фото: Главком

Фото: Главком

У Львівській обласній інфекційній лікарні від коронавірусної хвороби лікуються 10 медиків із різних медзакладів. Про це повідомляє головний лікар медзакладу Ігор Берник.

Загалом у лікарні перебувають 105 хворих, з яких у 79 діагноз вже підтверджений. У 18-ти пацієнтів – стан важкий, у більшості – середньої важкості. У реанімації перебувають пятеро людей – двоє з підтвердженим діагнозом і троє – з підозрою на коронавірус.

Читайте також: Чому заражаються медики або Давайте купувати те, що справді захищає

Керівник МОЗ Максим Степанов повідомив під час щоденного брифінгу, що за минулу добу в Україні захворіли на covid-19 90 медиків, а загалом за період пандемії в Україні коронавірусом заразились понад півтори тисячі медиків.

Нагадаємо, у МОЗ заговорили про закупівлю для медиків, які працюють з хворими на коронавірус сертифікованих костюмів біозахисту.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!