Політична реклама

У кав’ярнях Львова наполовину поменшало відвідувачів

1740 0
Відвідуваність кафе різко впала на половину. Зі слів президента Гільдії рестораторів Львова Марка Зархіна, середній чек замовлень знизився на 30%.

«У Львові ситуація близька до критичної. Багато рестораторів думали про закриття деяких закладів. Ми залежимо ще від туристичних потоків, які майже щезли. З іншої сторони, це зростання курсу долара та євро», - каже Марк Зархін.

 А тим часом статисти проаналізували, як по всій Львівщині за останній місяць змінювалась цінова ситуація в рестораннному бізнесі. Виявляється кафе та бари підняли ціни на один з найулюбленіших напоїв львів’ян – каву. Та все ж ресторатори сподіваються, що ситуація після посту і Великодніх свят зміниться на краще, і до них знову підуть клієнти. 

Джерело:  Львівська хвиля


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!