У керівництва РФ – паніка, еліта вивозить рідних з країни, – розвідка

11321 0
Російська еліта їде до Грузії, Ізраїлю, ОАЕ.
Фото: radiosvoboda.org

Фото: radiosvoboda.org

Більшість представників російської еліти займаються евакуацією своїх рідних та близьких з Москви до Грузії, Ізраїлю, ОАЕ. Такі дані наводить розвідка, зазначає УП.

«У середовищі вищого політичного керівництва РФ продовжуються панічні настрої та підвищується рівень недовіри до президента РФ. Більшість представників еліти РФ вирішує питання евакуації своїх рідних та близьких з Москви до Грузії, Ізраїлю та Арабських Еміратів, а також, уточняються місця переховування на випадок ядерної війни», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Через санкції Росії може загрожувати дефолт

Як відомо, еліта в Росії істерично вивозить рідних з країни. За словами глави МЗС України Дмитра Кулеби, російська еліта намагається «вискочити з цієї пастки, з цього санкційного катка», але Україна – не зупиняється та вимагає нових санкцій.

Нагадаємо, що комітет міністрів Ради Європи 25 лютого вирішив призупинити право Російської Федерації бути представленою у двох органах РЄ – у самому Комітеті міністрів та у ПАРЄ. Крім того, Сполучені Штати запровадили новий пакет санкцій проти Росії. Йдеться про обмеження РФ працювати з головними світовими валютами, замороження рахунків чотирьох російських банків, зокрема ВТБ, персональні санкції проти оточення Путіна та зупинку інвестицій в Росію. 

Також додаємо, що виконавчий комітет Ліги чемпіонів УЄФА на позачерговому засіданні 25 лютого прийняв рішення перенести фінал Ліги чемпіонів сезону-2021/22 з російського Санкт-Петербурга до французького Парижа. 

Водночас в Україні Нацбанк ухвалив рішення відкликати банківську ліцензію та ліквідувати банки, що перебувають під контролем Російської Федерації.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!