Київ

У Києві змінився очільник патрульної поліції

1208 0
В управлінні патрульної поліції Києва змінено начальника.
Фото: Поліція Києва

Фото: Поліція Києва

Сьогодні, 29 березня, перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький представив нового керівника управління патрульної поліції Києва майора поліції Ярослава Курбакова.
 
З березня 2020 року до цього часу Ярослав Курбаков обіймав посаду заступника начальника управління – начальника відділу чергової служби управління.
 
Служба нового керівника київських патрульних розпочалася у 2015 році. За ці роки він пройшов шлях від інспектора до начальника управління. Зокрема, був начальником інструкторського відділу управління організації діяльності стройових підрозділів ДПП, командиром батальйону патрульної поліції в Черкаській області та заступником командира батальйону із забезпечення супроводження ДПП.
 

Додамо, колишнього очільника управління патрульної поліції у Києві, капітана Юрія Зозулю звільнили зі служби 28 березня.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!