У лікарнях Львова можуть з’явитись кімнати матері та дитини. Візуалізація

2343 0
Петиція про облаштування кімнат матері та дитини у міських лікарнях набрала необхідну кількість підписів.
фото: tehnostroyspb - ілюстративне

фото: tehnostroyspb - ілюстративне

У амбулаторіях та поліклініках Львова можуть облаштувати кімнати матері та дитини. Відповідна петиція набрала необхідні 500 підписів мешканців Львова.

Авторка петиції Наталія Сарканич пропонує пристосувати усі поліклініки та сімейні амбулаторії до потреб батьків із дітьми, а саме: передбачити зручне та безпечне місце для зберігання візків, доступний заїзд, кімнати матері та дитини із пеленальним столиком, умивальником та місцем для годування.

Читайте також: Уляна Супрун у Львові: Усі громадяни матимуть доступ до усіх лікарень

«Організація кімнат матері та дитини є елементарною потребою і додатковим стимулом для матері жити повноцінним соціальним життям. Це також сприяє поширенню ідеї грудного вигодовування, адже чимало матерів не готові годувати публічно», – йдеться в описі до петиції.

Зазначимо, що петицію тепер зобов'язані розглянути на своєму засіданні депутати міської ради.

Нагадаємо, у львівській дитячій лікарні «Охматдит» відкрили першу в Україні Сімейну кімнату Рональда МакДональда, де сім'я може провести час із дитиною й перепочити.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!