У Львівавтодорі призначили нову очільницю

4639 0
Оксана Єстеферова працювала у ЛКП «Львівавтодор» трохи більше двох місяців.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Виконувачкою обов’язків керівниці ЛКП «Львівавтодор» призначили Оксану Єстеферову. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Читайте також: Львівавтодор оголосив тендер на електронний квиток

До переходу на роботу у ЛКП «Львівавтодор» Оксана Єстеферова працювала керівницею проектів та програм компанії Procter & Gamble, а із грудня 2018 року — заступницею директора ЛКП «Львівавтодор» із економічних питань.

Додамо, що наприкінці листопада торік із посади в. о. керівника комунального підприємства звільнився Роман Познанський, який очолював Львівавтодор майже рік, після чого управління перейшло до його заступника Євгена Калитича. Майже шість років постійним керівником ЛКП «Львівавтодор» був Олег Береза, який нещодавно покинув пост очільника ЛКП «Львівелектротранс».

Читайте також: Керівників Львівавтодору підозрюють у корупції

Як уточнив у коментарі Tvoemisto.tv речник ЛКП «Львівавтодор» Олексій Хміль, Оксану Єстеферову представили як нову керівницю сьогодні, 23 січня. До грудня вона понад місяць працювала радницею керівника підприємства.

Довідка

Оксана Єстеферова народилася 5 січня 1972 року в селиці Пригір’є на Херсонщині. У 1994 році закінчила Херсонській Індустріальний інститут, де здобула кваліфікацію спеціаліста інженера-технолога.

У 2001 році почала працювати на посаді контролера якості на трикотажній фабриці «Топаз». До переходу на роботу у ЛКП «Львівавтодор» працювала керівником проектів та програм компанії з іноземними інвестиціями Procter & Gamble.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!