У львівській класичній гімназії запровадили електронні класні журнали

2817 0
Тепер вся інформація про успішність доступна онлайн.
фото: wallpaperscraft.com

фото: wallpaperscraft.com

У Львові в класичній гімназії при Львівському університеті з початку року запровадили електронні журнали. Пілотний проект поширився на всі класи, окрім випускних 9-го і 10-го. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

«Вчителі відображають в електронному журналі різні відмітки, а батьки за допомогою цього мають можливість отримувати онлайн інформацію про успішність своїх дітей в школі», – каже начальниця управління освіти ЛМР Зоряна Довганик.

Читайте також: У Львові змінили правила реєстрації дітей у садочки

Вчителі гімназії з кінця жовтня проходили навчання, заповнювали електронну версію класного журналу в тестовому режимі. Відтак, вчителі отримали планшети, в учительській та в інших кабінетах поставили комп’ютери. Внесення будь-яких даних в ці журнали є обмеженим в часі і можливе з дозволу адміністратора.

«Батьки будуть мати можливість отримувати онлайн інформацію про оцінки дітей як додаткову послугу. Хто не бажає підписуватися на цю послугу, буде мати можливість отримувати інформацію про успішність дітей від класних керівників. Захист персональних даних батьків гарантується», – кажуть в міськраді.

У веденні електронних журналів гімназії допомагає компанія Smart System Solutions.

Зазначимо, за результатами ЗНО-2018 Класична гімназія посіла третє місце в рейтингу кращих шкіл Львова.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!